Over DAAN

Wij mogen vanaf 28 april open op het terras, nu duimen voor mooi weer. Wij gaan 2 terrassen maken, 1 aan de Julianastraat en ons terras aan de Rijn, zodat wij jullie allemaal kunnen voorzien van een lekker biefstukje of lunch of een borrel.

 

Daniëlle Paats en Walter Straver hebben samen de handen in een geslagen om een nieuw horecaconcept op te zetten in Alphen aan den Rijn. Op de plek waar voorheen restaurant TROTS zat gevestigd, zijn 1 februari de deuren van horecagelegenheid DAAN geopend.

DAAN is een bar en 'biefstro' en focust zich op biefstuk. "We hebben een hele menukaart met allerlei biefstukgerechten. Als Alphenaren biefstuk willen eten, gaan ze naar DAAN", stelt Daniëlle. "Uiteraard hebben visliefhebbers en vegetariërs ook wat te kiezen uit het menu."

Daniëlle, voorheen eigenaresse van TROTS en Walter, eigenaar van Bar Amsterdam, hebben een maand hard gewerkt tijdens de verbouwing. "We hebbe een totale nieuwe inrichting, die heel stoer is. Golfplaten, sloophout en donkere kleuren", vertelt Daniëlle. Aan de voorzijde van het pand staan statafels en een grote bar om aan te borrelen, daarachter is het gedeelte met tafels om te eten. "In maart gaan we ook het terras opknappen."

"DAAN is heel anders, je herkent helemaal niks meer terug van het oude restaurant", vindt Daniëlle. "De gasten zullen vertrouwde gezichten bij ons terugzien, maar TROTS is nu wel echt afgesloten. We zijn helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging!"

/upload/567/56602/Daan_logo.jpg
Menu
Julianastraat 48 2405 CJ  ALPHEN AD RIJN
0172426060 info@biefstrobardaan.nl